Platschef/projektledare

Platschef/projektledare

som vill bidra till vår vision om ett hälsosamt samhälle med rörelse och välbefinnande i fokus.

Vill du vara med och främja fler människor i rörelse och ett mer hälsosamt liv? Motiveras du av att vara ansvarig från första spadtag till färdig installation? Då kan den här rollen vara rätt för dig! Unisport söker en kombinerad Platschef/projektledare inom mark- och isprojekt som kommer att ansvara för parallella projekt rörande attraktiva och idrotts-och motionsanläggningar runt om i Sverige.

Om tjänsten

Som Platschef/projektledare kommer du ingå i teamet för Unisports affärsområde Turf och din närmaste ledare kommer att vara Projektansvarig för Turf i Sverige. I rollen som Platschef/projektledare samarbetar du nära Unisports interna projektering, projektledare, utsättare, arbetsledare och yrkesarbetare samt externa parter och underentreprenörer. Rollen fyller en central och viktig funktion för att få projekten i mål inom uppsatt budget och tidsplan.

Dina arbetsuppgifter:

  • Som Platschef/projektledare kommer du att driva och planera stora markprojekt
  • Nära samarbete gällande projektering, inmätning, utsättning och ritningsframtagande med Unisports projektering
  • Leda och coacha personal och underentreprenörer på plats i projekten
  • Planera och genomföra byggmöten och se till att projekten håller uppsatt budget, tidsram med ekonomisk uppföljning
  • Närvara på plats i projekten, vilket innebär en tjänst i rörelse runt om i Sverige under april till oktober

Högsäsong för tjänsten är under vår, sommar och höst då projekten bedrivs såväl utomhus som inomhus. Under lågsäsong läggs fokus på utvecklingsarbete av Unisports erbjudande till sina kunder. Du kommer att ingå i ett passionerat och idrottsintresserat team med fokus på att leverera helhetslösningar av högsta kvalitet till kunderna.

KVALIFIKATIONER

Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll har du har en gedigen erfarenhet av mark-och anläggningsprojekt. Kanske arbetar du idag som Platschef/projektledare inom mark- och bygg-projekt, alternativt har du en bakgrund som yrkesarbetare inom markprojekt och har fortsatt din karriär mot tjänstemannasidan. Du har såväl god kunskap om som erfarenhet av att utföra traditionella mark- och byggarbeten såsom projektering, schaktning, dränering etc.

Vi ser att du har minst 5 års total erfarenhet inom branschen. Eftergymnasial utbildning inom väg och vatten eller bygg är en merit för denna tjänst alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har förståelse för att driva projekt från start till mål. Har du erfarenhet från projekt utomlands är det meriterande.

Då projektledningen kommer att ske på engelska, kan du ledigt och bekvämt uttrycka dig i både skrift och tal. Körkort (minst B) krävs för denna tjänst.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett gott självledarskap, är lojal, kommunikativ och uthållig. Du drivs av att tillsammans med ditt team leverera mot uppsatta mål, samtidigt som du bidrar till en fantastisk kundupplevelse när projektet är avslutat.

Då arbetet i allra högsta grad är säsongsbetonat, ser vi att du helhjärtat fokuserar på ditt uppdrag under april till oktober. Det finns utrymme för längre semesterperioder och en lugnare arbetstakt under resterande månader under året. Du uppskattar också den omväxling det innebär att resa i tjänsten, då tjänsteresor ingår regelbundet under högsäsong på veckobasis. Dessa tjänsteresor inkluderar även övernattningar.
Arbetet sker ute i projekten och din kontorsplats under högsäsong kommer till stor del att vara ute på projektarbetsplatserna. Din ordinarie arbetsplats kan vara på något av våra kontor i Stockholm, Göteborg, Landskrona eller i hemmet inom ramen för vår distansarbetspolicy.

Välkommen med din ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 4 december.

För vidare information kring tjänsten – HR Manager Kajsa Mulder svarar gärna på dina frågor via mejl kajsa.mulder@unisport.com eller telefon +46 (0)73 049 74 14.

Leave a Reply